Årsfesten

En årsfest + IF Trion + tema huvudbonad = precis så underbart härligt galet som det bara kan bli när det är världens bästa förening som snörar på sig danseskorna.

Nedan ses ett litet axplock från fotograf Lotta Törnströms kamera.


Dagens födelsedagsbarn

Just idag är det Håkan Söderströms 23-års dag.



Ett stort grattis!


Då och nu

Här ser ni hedersordförande Lenart Olsson anno 2010 bredvid en något yngre kopia av sig själv.
Lika stilig då som nu!

     


Dagen efter

 
Dagen efter årsfesten kan Spelarfruarna gissa att de flesta ligger till sängs och har en riktig slappardag men sen finns det vissa snälla själar som hjälper till med städningen. Vi tackar Nina, Lasse, Jörgen, Susse, Arne, Lena, Molle och Tobbe för sin suveräna insats så här dagen efter.

Om det råder någon tvekan så är bilden till vänster innan festen och bilden till höger efter festen. Det finns säkert någon som saknar något, vi hittade nämligen en del kvarglömda saker. Saknar du följande, kan du höra av dig till Sara för avhämtning snarast. För resterande hittegods ta kontakt med Dahlstedt för mer information.

                             


Dagens födelsedagsbarn

Idag fyller Uffe Edin 47 år.



Ett stort grattis från Spelarfruarna!


Huvudbonad

Temat får Årsfesten 2010 är som bekant huvudbonad. Men för att ni inte ska drabbas över lätt panik för att det inte finns någon hög hatt i garderoben så har vi här tagit fram ett par olika exempel på huvudbonadet. Mer eller mindre praktiska.


Pälsmössa - kanske lite varmt


Snygg hatt som hålls på plats med gummiband


Pannband - kan ge spänningshuvudvärk

Eller så kan man ju satsa på något av nedanstående:

     

  


Lotterivinster

På lördagens kalas är det ett riktigt hett tips att ta med sig lite extra kulor och då pratar vi inte om de gamla dankarna man hade i lågstadiet utan sina surt förvärvade pengar. Inträdet kostar som bekant 175 kronor men vill man ha ännu roligare och ännu mer minnen från 2010-års största trionfest kan man ta med ännu lite fler slantar. Det kommer nämligen finnas lotter att köpa där alla priser har trionanknytning vad sägs om spelarnas autografer på ett grönvitt paraply, fotoalbum från årsfesten förra året, fotoalbum med årets matcher, trionhalsduk, strandkasse med foton, nyckelringar, nytrycka knappar med mera?




Givetvis tillfaller vinsten från lottförsäljningen världens bästa förening!
IF Trion om du mot förmodan trodde något annat.


Musik

På lördag är det ju som alla vet årsfest och det är dbentertainment som står för musiken. Denna dj-firma är lite bättre än alla andra och undrar därför vad vi skulle vilja lyssna på. Har du något förslag på låt/artist som du vill slänga dina lurviga till???
Skriv då dit det i kommentarsfältet så ska vi framföra det till den fantastiska dj:n Lill-Kjelle och hans kompanjon Johan.


Årsfest 2010

På lördag är det dags.
Och om du ännu inte anmält dig så är det väldigt hög tid för det. Idag, måndag, är nämligen den allra sista dagen för just anmälningar till festernas fest.

Årets tema är ju som bekant huvudbonad.
Om du inte hittat din favorithatt eller är osäker på vad som egentligen menas med huvudbonad så kan det vara smart att hålla utkik här för diverse tips.

Anmäl dig nuuu!
Och om du mot förmodan plötsligt fått förhinder så är det ju väldigt fint om du snarast meddelar detta också.

(Spelarfruarna kan avslöja att det ser ut att bli nytt deltagarrekord på årsfesten i år! Heja!)

Dagens födelsedagsbarn

Carlos Perez Segovia fyller 23 idag.


(Bilden norpad från facebook)

Grattis!


Dagens födelsedagsbarn

Idag fyller Sebastijan "AG" Rajic 30 bast.



Spelarfruarna undrar fortfarande när comebacken ska ske.


Granris

Vi förstår att det såhär i efter-säsongs-tider kan kännas lite svårt att veta vad man ska göra med all tid. Men se då har vi svaret. I alla fall svaret på vad du ska göra på lördag förmiddag (13/11).

Då ska du nämligen hoppa i lite oömma kläder, dra på dig ett par lämpliga handskar och styra mot Ålabäck för att där hjälpa till att samla granris till Bubbetorps julmarknad.

Om du mot förmodan inte hittar till Ålabäck så tar du vänster i rondellen i Rödeby (förutsatt att du kommer från Karlskrona), mot Allatorp, Rosenholm. Kör ungefär 1 km tills du kommer till ett stort kalhygge på båda sidor av vägen. Framme.

Vi samlas 10.00.
Ses på lördag!

Dagens födelsedagsbarn

Idag fyller Benny Slätt 65 år.



Grattis!!


Dagens födelsedagsbarn

Ken Karlsson fyller 26 år idag.



Hurra hurra hurra!!!


Från förr

Spelarfruarna är på jakt.
Vi skulle gärna vilja låna bilder, tidningsurklipp etc som illustrerar något ur IF Trions härliga historia. Låna är alltså nyckelordet och vi ser till att du får tillbaka det du lånar ut efter Bubbetorps julmarknad.

Kanske har du en snygg lagbild av något slag? Du kanske sitter på en riktig skatt? Det kan vara supergamla grejer, halvgamla eller lagom nya. Vi är intresserade av allt som rör IF Trions historia.

Hör av dig till [email protected] om du har något som vi kan få låna.

Tack!

Årsfest 2010

Just i skrivande stund är hela 82 personer anmälda till vår fantastiska årsfest. Men det är självklart inte försent på något vis för dig som ännu inte fått tummen loss.

Så länge du ser till att få loss den innan den 14 november så ska vi se till att du får en underbar kväll på det bästa grönvita viset.

Tummen loss alltså!

Så anmäler du dig:
Mail: [email protected]
Sms/Telefon: 0708-49 19 22 (Sara) eller 0730 - 46 68 92 (Malin)
Eller prata med Malin eller Sara live.

Viktigt att veta inför årsfesten:
Starttid: 20 november klockan 18.00
Pris: 175 kronor per person (för detta får du mat, dryck till maten, sanslöst mycket underhållning och möjlighet till dans så att svetten lackar).
Temaklädsel: Huvudbonad
Övrig klädsel: Högst valfritt, men snöra på dig danseskorna och hoppa i finaste partystassen.




Dagens födelsedagsbarn

Idag fyller även Tobias Lindblad år, han blir 17.



Grattis!


Dagens födelsedagsbarn

Idag fyller Nicklas Andersson 19 år.



Ha en bra dag önskar Spelarfruarna!


RSS 2.0