Jul i ditt hus

Broderade bonader i all ära, men visst kan det vara trevligt med något nytt inslag i julpyntslådan. Det tycker i alla fall vi och därför har vi tagit fram ett gäng olika affischer i storleken 30x40 cm som lämpar sig ypperligt att rama in och sätta upp på väggen i juletid.
 
Affischer att välja på: (klicka på bilden så blir den större)
1. God jul
 

2. Julbollar
 

3. Jul igen
 

4. Julkula
 

5. Jullista
 
 
6. Julord
 
7. Midvinternatt
 
8. Pepparkaka
 
9. Pepparkaksgubbe
 
10. Viktigt meddelande
 
 
Pris: för 40 kr/affisch (ej inramad).
Pris med frakt: 80 kr/affisch. Om du inte har möjlighet att själv hämta din beställning kan vi ordna så den kommer på posten.
 
Såhär beställer du:
Skriv affischens namn samt hur många du önskar beställa i ett mejl som du skickar till [email protected]. För att beställningen ska anses som fullbordad krävs det också att du sätter in pengar på konto:
3024 2228631 Nordea
 
När vi mottagit din betalning får du en bekräftelse på att beställningen är klar.
Beställ innan den 4 december så hinner du få jul i huset innan julen passerat.
 
Några frågor?
Tveka inte att fråga!
Och så hoppas vi att vi kan få vara med och förgylla din jul och så kan det förhoppningsvis också bli en trevlig julklapp till vår favoritförening!
 
 

En julig tillfällig comeback

Och så vips var det nästan jul igen och vi tänkte starta upp den här bloggen tillfälligt. Det blir kanske inte så mycket fotbollssnack utan mer fokus på just julen, med en touch av IF Trion.
 
Så håll utkik här de närmsta dagarna så ska vi försöka förgylla julen hemma hos er lite, om ni samtidigt vill förgylla julen för IF Trion. Väldigt mycket win-win, med andra ord.
 
Spelarfruskram på er!
/Malin & Sara

RSS 2.0