Tack för oss

Året var 2009. En idé föddes. Spelarfruarna föddes.
I två säsonger har vi följt laget vi gillar allra bäst. På två säsonger har vi hunnit med att liveblogga från alla matcher som våra grönvita killar spelat.

Att liveblogga från alla matcher innebär också att vi inte sett en enda match "på riktigt" på två säsonger. Vi har rest Blekinge runt med vår dator för att rapportera vad som händer på planen. Regn, blåst, gassande sol. Det finns inget dåligt väder, bara dåliga bloggkläder.

Tre gånger om dagen har vi bjudit på inlägg om allt från kioskreportage till nyförvärv, skvaller och ett par ord med tränaren.

När idén föddes då för två år sedan så kunde vi väl aldrig tro att vår blogg skulle bli så populär. Att vår lilla blogg om vår lilla förening skulle locka i snitt över 100 besökare varje dag. Så förstå att vi är stolta så vi nästan spricker.

Men. Ja det finns ett men.
Alla sagor har sitt slut och så även denna. Efter mycket moget övervägande har vi bestämt oss för att sluta med flaggan i topp och låta Spelarfruarnas blogg gå i graven.

Många är övertalningsförsöken, men vi ser väldigt mycket fram emot att få gå på fotboll som helt vanliga åskådare den kommande säsongen. Och att kanske välja valfri inomhusaktivitet en dag när regnet öser ner och matchen spelas långtbortiväst.

Tack ALLA som på något vis bidragit till att göra den här resan så fantastisk som den varit.

På återseende (i någon form)

Hett tips

Dagens hetaste tips.
En blogg att hålla alla ögon på:



(klicka på bilden!)

Bubbetorps Julmarknad

Ett stort tack till alla härliga trionmänniskor som hjälpte till vid Bubbetorps julmarknad.
Grymt bra jobbat!

Fotograf Lotta var självklart på plats och förevigade årets julmarknad.



Årsmöte

Missa inte årsmötet imorgon torsdag klockan 19.00 i klubbstugan.
Alla medlemmar är välkomna.

Vi ses där!


RSS 2.0