Vinst i träningsmatchen

I årets första riktiga träningsmatch vann IF Trions herrar mot Hasslö med 4-1. Kapten Elias gjorde första målet när han nickade in en hörna. Resultatet 1-0 stod sig hela den första halvleken.

I den andra halvleken kvitterade Hasslö till 1-1 innan Trion fick fart på målskyttet igen. Tobbe J gjorde 2-1 och Ola G kunde sedan dundra in 3-1 på straff. Att placera bollen lite lätt med en bredsida verkar inte vara Olas melodi. Istället satsar han på att gå på kraft, ge hela publiken högt blodtryck och göra mål via ribban... Puh. Tobbe J fick sedan avsluta målskyttet med att göra 4-1.

Vi tycker det är otroligt roligt att träningsmatcherna är igång nu. Lite kallt, men det hägrar en sommar med grönt gräs och sol på IP ett par månader bort.

Lördagsunderhållning

Här får våra läsare lite lördagsunderhållning i väntan på träningsmatchen som spelas i morgon söndag.

B-lagets match mot Hasslö är tyvärr inställd då Hasslö inte får ihop lag men 18.00 är det ändå full fart på Rosenholmsgräset för våra herrar i form av a-lagskämparna.

Klubbmästare

IF Trion har en ny klubbmästare. Efter att Lars Dahlstedt har axlat denna roll med bravur de senaste åren är det nu dags för Björn Printzlow att ta över. Spelarfruarna tror att Björn kommer göra ett fantastiskt jobb.

När Spelarfruarna fick en pratstund med Björn medger han att det inte riktigt var meningen att han skulle bli just klubbmästare. Han var mer inriktad på en plats i styrelsen. Eddie Brynjebo, ordförande i valberedningen, frågade om Björn ville ha en plats i styrelsen, efter en del tvekande sa han ja. Det var väl där, invald i styrelsen, som de andra tyckte att Björn passade som klubbmästare och på den vägen är det.
- Klubbmästarrollen känns som ett väldigt hedersfullt uppdrag.

Eftersom Björn inte riktigt var bredd på jobbet som klubbmästare har han just nu heller ingen plan för sitt uppdrag. Det enda han vet i dagens läge är att han vill lägga fler festligheter i samband med a-lagsmatcherna, detta för att Printzlow tycker det är för få av de "gamla rävarna" som är och tittar på herrarnas matcher. Man kanske kan locka dessa till att se matchen för att sedan umgås och ha trevligt efteråt. 

 
Björn Printzlow, den nya klubbmästaren.

Björn vill jobba i styrelsen för att få fler att engagera sig. Som det ser ut idag är det en liten klick som gör väldigt mycket medan andra mest flyter omkring. Det finns de som aldrig hjälper till när det ska till exempel inventeras och hjälpas till i samband med Bubbetorps julmarknad.
- Jag vill införa något slags närvarosystem så ingen kan smita undan, berättar Björn.
Han fortsätter sedan med en annan hjärtefråga, medlemsavgiften. För Spelarfruarna berättar han att det finns de som inte betalt medlemsavgiften för 2009 än!
- Någon måste sätta ner foten. Medlemsavgiften är som vilken räkning som helst, den måste betalas. Sista mars är absolut sista dagen att betala in medlemsavgiften efter det datumet kan det bli fråga om förseningsavgift.

Printzlows egen plan planen när han blev invald i styrelsen var att han skulle glida med och ha en ganska passiv roll men när man väl sitter där på mötet vill man verkligen göra något och det till 100%. Björn är en sådan person som vill att saker och ting ska fungera. Det återstår att se hur styrelsearbetet och klubbmästarrollen fungerar under de två år som Björn är vald på.

Sponsor

Vad gör våra sponsorer så här i snöyran som råder?
Spelarfruarnas egen fotograf, Lotta Törnström, hittade Tommy Andersson från TA-gräv i fullfärd med att rensa Trossö på snö. De senaste veckorna har Tommy och hans mannar haft fullt upp.
- I genomsnitt har jag den senaste tiden jobbat 16 timmar om dygnet, berättar grävmaskinisten.


Varning för tjuvar

Vid torsdagens träning gick någon klåfingrig figur in i omklädningsrummet på Rosenholm och stal minst två mobiltelefoner.

Det är alltså viktigt viktigt att man inte lämnar kvar några värdesaker i omklädningsrummet (om man vill ha kvar dem i sin ägo alltså...) Gör det omöjligt för personer som har problem med att förstå det här komplicerade med vad som är mitt och vad som är ditt att stjäla något mer.

Varning för tjuvar alltså!

Insnöade träningsmatcher

Helgens träningsmatcher är inställda på grund av det där vita som envist vägrar sluta falla ovanifrån. Ni behöver alltså inte klä på er alla kläder ni äger för att försöka överleva årets första riktiga träningsmatch. Det blir istället träning som vanligt för herrarna på Rosenholm.


Dagens födelsedagsbarn

Idag är det Daniel Edins födelsedag. Danne blir hela 21 år gammal.



Grattis, Grattis!!!!


Pratbubblan

Här har vi ytterligare en bild som kan behöva en text som förklaring. Vad är ditt förslag?



Skriv din text under "Kommentarer".

Dagens födelsedagsbarn

Idag säger vi grattis till Elias Anessiadis som blir hela 26 år!

Grattis!


Träningsmatcher

Här är de träningsmatcher som är kända för Spelarfruarna i skrivande stund. Givetvis fyller vi på med mer informationen så fort den når våra ögon eller öron.





Sedan är det givetvis Svensk fastighetsförmedlingscup den 7 mars där första matchen spelas 10.45 i Kyrkhult.

Dagens födelsedagsbarn

Idag fyller Björn "Pule" Franzén 32 år.



Spelarfruarna hoppas Pule får en bra födelsedag!


Bubbetorpsmackan

Som traditionen bjuder så är det nu dags för den årliga Bubbetorpsmackan. Denna festlighet går av stapeln lördagen den 27 mars kl 16.oo i klubbstugan.
Namnet "Bubbetorpsmackan" kommer sig av att de ansvariga för Bubbetorps julmarknad vill tacka alla de ideella krafter som ställer upp under helgen i december. Så var du inte med och hjälpte till är du heller inte bjuden.

Arrangörerna vill ha din anmälan senast 21 mars, ring någon av följande damer:
Nina 43237
Lena 43248
Susse 43272

Spelarfruarna kan som lite kuriosa lägg till att fröt till denna blogg började gro under 2009-års Bubbetorpsmacka. Det återstår att se om några nya idéer ser dagens ljus på 2010-års upplaga. Varmt välkomna!

Pratbubblan

Den senaste pratbubblebilden har ju legat ute i en mindre evighet, men nu har vi äntligen bestämt oss för det vinnande förslaget. Klicka på bilden så blir den större!


Håll utkik efter nästa bubbla!

 


Snöigt IP

Om ganska så exakt 2 månader, den 10 april, är det seriepremiär för trionherrarna. Just nu ser det väl lite småmörkt ut för att premiärmatchen ska kunna spelas hemma på vår fina idrottsplats. Det verkar nämligen vara vitt, vitt och vitt som är den hetaste färgen...

  









Foto: Lotta Törnström

REA

Passa på!

Spelarfruarna har ett fåtal almanackor kvar och just nu rear vi ut dem. Eftersom det gått en månad av det nya året sänker vi nu priset till 100 svenska kronor (ordinarie pris 120 kronor).



Vill du komma över denna åtråvärda vara? Hör av dig till Spelarfruarna.

RSS 2.0