Tack för oss

Året var 2009. En idé föddes. Spelarfruarna föddes.
I två säsonger har vi följt laget vi gillar allra bäst. På två säsonger har vi hunnit med att liveblogga från alla matcher som våra grönvita killar spelat.

Att liveblogga från alla matcher innebär också att vi inte sett en enda match "på riktigt" på två säsonger. Vi har rest Blekinge runt med vår dator för att rapportera vad som händer på planen. Regn, blåst, gassande sol. Det finns inget dåligt väder, bara dåliga bloggkläder.

Tre gånger om dagen har vi bjudit på inlägg om allt från kioskreportage till nyförvärv, skvaller och ett par ord med tränaren.

När idén föddes då för två år sedan så kunde vi väl aldrig tro att vår blogg skulle bli så populär. Att vår lilla blogg om vår lilla förening skulle locka i snitt över 100 besökare varje dag. Så förstå att vi är stolta så vi nästan spricker.

Men. Ja det finns ett men.
Alla sagor har sitt slut och så även denna. Efter mycket moget övervägande har vi bestämt oss för att sluta med flaggan i topp och låta Spelarfruarnas blogg gå i graven.

Många är övertalningsförsöken, men vi ser väldigt mycket fram emot att få gå på fotboll som helt vanliga åskådare den kommande säsongen. Och att kanske välja valfri inomhusaktivitet en dag när regnet öser ner och matchen spelas långtbortiväst.

Tack ALLA som på något vis bidragit till att göra den här resan så fantastisk som den varit.

På återseende (i någon form)

Kommentarer
Postat av: Lotta

Tack kära spelarfruar för alla trevliga timmar tillsammans med er.

Det finns inte ord för att jag ska kunna sammanfatta denna tiden med er.

Jag hoppas att ni kommer att gästa min blogg så att jag och alla andra får fortsätta njuta av era påhittiga och trevliga inslag i vardagen.

Många kramar/ Fotografen

2010-12-11 @ 17:21:15
URL: http://tankarombilder.blogg.se/
Postat av: #6 Linkan

Ni har varit underbara...



Tack!

2010-12-12 @ 13:48:02
Postat av: Sivan

Tack för allt underhållande bloggande. Ni har varit fantastiska. Tråkigt att ni slutar men ibland tar saker andra vändningar i livet och så ska det vara. Kommer att sakna er och all härlig läsning =)

Kram

2010-12-12 @ 20:52:47
Postat av: Lolo

Tråkigt att det är över med er blogg. jag är inte så duktig på att använda datorn och sitta och surfa men er blogg har varit ett måste att checka med jämna mellanrum. Tack för all underhållning. saknaden blir stoooor. Kramar och dé

2010-12-14 @ 15:01:01
Postat av: P.K.

Ja mycket tråkigt att det tar slut, men ni har verkligen lagt ribban högt för de som ev. vill ta efter. Inte lätt att upprepa en sån klar succe. är ingen jätteföljare av Trions herrar, men bloggen har varit mycket underhållande att läsa (ibland bättre än fotbollen den bevakar kan jag lova). En epok går i graven, må andra följa i dess spår

2010-12-15 @ 02:25:46
Postat av: PalleP

Jaha.... blir la till att flytta hem igen då.... för hur tusan ska jag nu kunna följa pöjkarna???? Men men... tack för 2 blixtebra bloggår :)

2010-12-16 @ 08:03:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0