Nättrabykiosken

Denna gång har utvärderingen av kiosken kommit till Nättraby. Spelarfruarna har under säsongen fått hjälp av två assistenter som dagen till ära fick testa på ett lite "tyngre" jobb inom Spelarfrusbloggen nämligen att fotografera och dokumentera hur Nättrabykiosken står sig i konkurrensen mot de andra division 5 klubbarna.

Det första man ser när man tittar in i Nättrabykiosken är den enorma godishyllan som dessutom är mycket snygg med "riktiga" förvaringskärl. På behållarna är även priset utsatt, exemplariskt. Enligt uppgift är dock godiset lite dyrt. Plockgodiset som Trion tar 50 öre för kostar här 1 kr.



Glassleverantören är Engelholmsglass vilket verkar vara relativt vanligt bland division 5 klubbarna runt om i länet. Må hända en favorit? Dagens väder bjöd dock inte in till en provsmakning av just glassen. Däremot gick det nog mycket kaffe. Spelarfruarna pratade med två kaffeexperter varav den ena tyckte kaffet var lite svagt medan den andra tyckte det var mycket gott. Smaken är ju som baken....
Man kan i alla fall konstatera att kaffet serveras i fina och praktiska muggar. Det fanns även kaffegrädde som man fick ta för sig på utsidan av kiosken, tyvärr tog dessa slut under matchen enligt uppgift från annat håll. Kanske berodde detta på det enorma kaffetrycket?

             

Personalen är så trevliga att vikarierna får komma på insidan av kiosken. Där upptäcker tjejerna att det är stor stöldrisk av kassan som står öppen men å andra sidan kan man tycka att personalen kanske märker om det finns någon klåfingrig i närheten då man måste hoppa över disken för att kunna roffa åt sig storkovan.

Drickan som är Coca Cola, Fanta, Zingo och Mer placeras snyggt i en riktig drickakyl, vikarierna är imponerade! Till andra kylvaror används en annan kyl. I Nättraby kan man självklart också köpa korv, både grillad och kokt.

             

Slutbetyget blir trevligt och gott men kanske lite dyrt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0